Tietoa eri hoidoista

Vyöhyketerapiassa käsitellään jalkapohjia sekä jalkaterien alueella olevia heijastevyöhykkeitä. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä.  Hoitokäsittelyssä jalkaterää sekä nilkkaa pyöritellään, painellaan, rutistellaan ja rullataan eri tekniikoin. Hoidon jälkeen on hyvä juoda paljon vettä sekä levätä hyvin. 


Detox-jalkakylvyssä jalat laitetaan lämpimään/haaleaan veteen ja niitä kylvetetään samalla, kun elektrolyysilaite antaa veteen positiivisia ja negatiivisia ioneita. Myrkyt tulevat aina elektrolyysilaitteen läpi veteen. Tämän jälkeen jalat huuhdellaan ja kuivataan, sekä asiakkaan halutessa laitetaan jalkavoidetta.

Intialainen päähieronta  tehdään istualtaan, vaatteet yllä. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, päänalue, kasvot sekä korvalehdet. Lievittää stressiä ja auttaa niska-hartiaseudun kiputiloihin. Imukuppihieronta (liukukuppaus eli kuivakuppaus) on vanha kiinalainen hoitomuoto, joka voidaan tehdä koko vartalolle. Laukaisee lihasjännitystä, rentouttaa, tehostaa aineenvaihduntaa, poistaa turvotusta ja vähentää selluliittia. Erittäin tehokas hoito, joka vilkastuttaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hoidon jälkeen on muistettava juoda vettä runsaasti. Parhaat hoitotulokset saavutetaan säännöllisillä käsittelyillä. 

Kuumakivihoito aloitetaan levittämällä luonnonmukaista öljyä haluttuihin hoitokohtiin, jonka jälkeen hierotaan lämpimillä basalttikivillä. Hoito rentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista. Kaiken kaikkiaan hyvin rentouttava hoito keholle ja mielelle. Taustalla soi rauhallinen musiikki.


Hunaja / Suklaa hieronta  Hunajahieronnan voi joko aloittaa lämmittämällä lihakset perinteisellä hieronnalla tai levittämällä iholle hunajaa ja lisätä otteiden kirpakkuutta vähitellen. Hoito tehdään yleensä selkään, käsivarsien ja reisien sisäpintaa vältetään ihon herkkyyden vuoksi. Kohta johon hunaja ei imeydy, saattaa olla enemmän tukossa kuin muut kohdat. Kireät lihakset tukkivat helposti ihohuokoset. Jäljelle jäänyt hunaja pyyhitään pois lämpimällä pyyhkeellä mutta pyyhkiminen ei ole välttämätöntä. Helpottaa migreeni- ja niveltulehduksissa. Vähentää selluliittia, nopeuttaa veren- ja imunesteen kiertoa. Vahvistaa immuunijärjestelmää.