Tietoa eri hoidoista

Yrttinyytti hieronta Herbal Siam

Voidaan tehdä sekä kasvoille että kokovartalolle ja öljyllä tai ilman. Thaimaalainen perinteinen hoito. Yrttinyyteissä sisältö on valittu rentouttavaksi,stressiä lievittäväksi ja lihasjännityksiä poistavaksi. Yrttejä nyytissä voi olla 10-20 erilaista. Nyyttien yrtit vaikuttavat ihon kautta, sekä tuoksuilla ja hajuaistin kautta. Nyytit lämmitetään hyvin lämpimiksi ennen hoidon alkamista. Joka hoidossa on 2kpl nyyttejä, joita vaihdellaan aina hoidon kuluessa. Hoidon loputtua, asiakas saa nyytit itsellensä. Kestot: 30 min kasvoille, kokovartalolle ilman öljyä 60min sekä jalkakylvyllä ja öljyllä 90min. 

Klassinen hieronta

Perinteinen hoitomuoto, jossa käytetään erilaisia hierontaotteita. Vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää niiden hapensaantia. Kesto: osahieronta/30min, kokohieronta 60min.AJARA- ayurvedinen kohottava pään ja kasvojen hieronta 

Hieronta tehdään hoitopöydällä asiakkaan ollessa selällään ja yläosa peitettynä pyyheellä tai huovalla. Hoito koostuu erilaisten hieronta tekniikoiden ja pisteiden käsittelystä joiden tarkoitus on parantaa ihon väriä ja poistaa myrkkyjä, häivyttää juonteita ja ryppyjä. Rentouttavassa hieronnassa käsitellään hartiat, olkavarret, rinnanalue, niska sekä kaula. Hoidossa käytetään hieronta öljyä sekä asiakkaan toivomuksesta myös eteeristä öljyä. Toivomuksena olisi että asiakas tulisi hoitoon ilman meikkiä. Kesto 45min /60 min. Hoitosarjaksi suositellaan 4 kertaa n. viikon välein. 

TULOSSA... 

Parafiinihoito

Käsille tai jaloille tehtävä hoito, joka soveltuu hyvin reumakäsien kuntouttamiseen ja kiputilojen lievitykseen. Syväkosteuttavan vaikutuksen ansiosta erityisesti atoopikot ja kuivaihoiset hyötyvät tästä hoitomuodosta. Vilkastuttaa verenkiertoa ja hoitaa ihoa.

Hoito aloitetaan käsien/jalkojen kuorinnalla, jonka jälkeen kädet upotetaan parafiinialtaaseen (jalat parafiinisukkiin). Parafiinin annetaan vaikuttaa n. 15min. Lopuksi parafiinikuori poistetaan ja kädet hierotaan öljyllä tai käsivoiteella, jalat jalkavoiteella.